APK in Tiel

Iedere automobilist kent de Algemene Periodieke Keuring wel. Sinds 1994 is het verplicht in Nederland om je voertuig te laten controleren op veiligheids- en milieueisen. Dit kan alleen bij een APK-gecertificeerde garage met een keurmeester. Bij autobedrijf All In mogen wij een APK in Tiel uitvoeren en helpen we je graag om veilig de weg op te mogen. Wil je bij ons een APK laten doen? Schroom dan niet en neem contact met ons op via 06 29452572 of stuur een e-mail naar info@autobedrijf-all-in.nl. Natuurlijk mag je ook gewoon langskomen bij onze garage in Tiel.

Waar letten we op bij een APK?

Bij een APK keuring kijken we naar verschillende aspecten van je auto of bestelbus. We checken allereerst de verkeersveiligheid. Werken je remmen? Zijn de schokdempers in orde en wat is de staat van de banden, verlichting en carrosserie? Ook controleren we of je auto voldoet aan de milieueisen. Welke uitlaatgassen komen er vrij tijdens het rijden? Ook besteden we aandacht aan de registratie. We kijken aar de kilometerstand, de gebruikte brandstof en het voertuigbewijs.

apk tiel

Hoe vaak moet ik mijn auto APK laten keuren?

De frequentie van een APK in Tiel verschilt per auto. Benzineauto’s dienen 4 jaar, nadat je de weg betreedt voor het eerst gekeurd te worden. Daarna gebeurt dit twee maal om de twee jaar. Is deze termijn verstreken? Dan moet je elk jaar een APK keuring laten doen. Dieselauto’s worden voor het eerst 3 jaar na wegbetreding gescreend. Daarna gebeurt dit jaarlijks.

Reparaties en onderhoud

Naast APK in Tiel zijn wij ook specialist in reparaties en onderhoud. Mochten er tijdens onze keuring gebreken aan het licht komen, dan kunnen we deze ook gelijk repareren. Uiteraard rekenen we hiervoor wel een meerprijs. Soms komen we ook met aanbevelingen hoe je jouw voertuig kunt verbeteren. Dit betreft een vrijblijvend advies en je beslist zelf of je hier gebruik van wilt maken. Bij onze garage in Tiel vinden we klantvriendelijkheid, duidelijke communicatie en transparantie heel belangrijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Het is ons doel om elke klant met een glimlach op het gezicht te laten vertrekken. Voor iedere reparatie kunnen we je eerst een offerte laten zien, zodat je een goed beeld hebt van de kosten. We hopen je binnenkort te zien voor een APK bij ons autobedrijf in Tiel!

Menu